Magunkról

Az S&B Industrial Minerals Kft az S&B Industrial Minerals csoport tagja. Az S&B Industrial Minerals számos bentonit, perlit és bauxit előfordulással rendelkezik világszerte.
Az S&B Industrial Minerals vezető szerepet tölt be a speciális ásványok termelésében és feldolgozásában. A konszern bentonit üzletágának célja egyedi, vevőorientált termékek szállításával erős kapcsolat kialakítása a vevőkkel. Ez tükröződik vissza a cég filozófiájában is: " Igény szerint- a bányától kezdve".
A saját nyersanyagra alapozva négy németországi, egy francia és egy magyar bentonit feldolgozó üzem szolgálja európai vevőink igényeinek kiszolgálását.
Ez vevőink számára biztonságos ellátást és a rövid szállitási utak miatt költségelőnyt biztosít.

Társaságunk üzeme zöld mezős beruházásban 1999-ben készült el a technikai állásának legmagasabb szinvonalán. Méltán mondhatjuk, hogy jelenleg Egyházaskeszőn áll a világ egyik legkorszerűbb bentonitfeldolgozó üzeme.
A feldolgozó üzem Magyarország legnagyobb bentonitelőfordulása mellé települt.

A több millió tonnás, homogén minőségü nyersanyag és a modern feldolgozóüzem egyenletesen jó, megbizható minőségű terméket jelent vevőink számára.
 
Termékeinket IBECO márkanéven forgalmazzuk az építőipar, IKOBOND márkanéven az öntödék számára.

Intenzív műszaki tanácsadással és szakértő labor- és ellenőrző szolgáltatással a termékeink alkalmazásának minden fázisát végigkisérjük.

Vissza